Smeštaj Stara Planina

Ako tražite udoban i povoljan smeštaj u tihom, mirnom i autentičnom ambijentu, konak etno sela Stara planina predstavlja idealan izbor za Vas!

Konaci za smeštaj u kompleksu etno sela Stara planina, pored ostalog, nude i veličanstven pogled na velelepne vrhove Stare planine. Smeštaj u etno selu Stara planina udaljen je tek nekoliko minuta vožnje od samog ski centra. U sastavu našeg turističkog kompleksa etno sela Stara planina, pored etno muzeja i restorana, nalaze se i sobe svih kapaciteta.

Smeštaj u prijatnom i autentičnom ambijentu etno sela Stara planina nudi svetle, praktične i prijatne sobe sa centralnim grejanjem i toplom vodom, predivnu baštu, kao i praking mesto. Etno selo Stara planina u ponudi ima sobe različitih kapaciteta, te predstavlja idealnu opciju za individualni, romantični ili porodični odmor. U ponudi je 80 ležajeva, pri čemu je u toku proširenje kapaciteta.

Etno selo Stara planina nudi prijatan i povoljan smeštaj za goste svih uzrasta i mogućnosti. Ako želite da uživate u nesvakidašnjem i tradicionalnom, a opet raznovrsnom ambijentu, Etno selo Stara planina idealan je izbor za Vas. Smeštaj u našim konacima predstavlja jedinstvenu priliku da izolovani i ušuškani od svakodnevne buke i galame uživate u blagodetima odmora za telo i dušu. Etno selo stara planina u potpunosti čuva autentičan ambijent ondašnjih vremena, te smeštaj u istom predstavlja originalno i nesvakidašnje iskustvo, samo po sebi. Kako bi Vam pružili potpuno uživanje u lepotama i čarima prirode, potrudili smo se da naš smeštaj bude izgrađen od prirodnih materijala, kao što su drvo, cigla i kamen, te da tako očuva sve bitne odlike srpske tradicije i duh minulih vremena. Čuvajući originalan ‘’etno’’ izgled, unutrašnjost kuća u potpunosti je prilagođen savremenim potrebama gostiju a istovremeno su ukrašene autentičnim predmetima iz svakodnevog života s kraja 19. veka. Spoljašnjost kompleksa etno sela Stara planina oduzima dah, a njegova unutrašnjost pruža nesvakidašnji izvanredan ugođaj. U bogatoj ponudi etno sela Stara planina pronaći ćete prostrane i koforne sobe, savršene za relaksaciju duha i tela. Vaš komfor i uživanje je naš najveći prioriet. Stoga smo se potrudili da Vam smeštaj u etno selu Stara planina ućinimo što prijatnijim i lepšim. Naše ljubazno osoblje vredno radi na tome da Vam boravak u etno selu Stara planina pretvori u nezaboravno iskustvo.

Kapacitet soba

Za svakoga ponešto. U ponudi su sobe sledećih kapaciteta:

  • Dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem
  • Dvokrevevetne sobe sa 2 odvojena kreveta
  • Trokrevetne sobe
  • Četvorokrevetne
  • Petokrevetne
Pogodne su za grupni smestaj, porodični boravak …
Sve sobe poseduju kupatilo kao i parno grejanje što pogoduje za boravak i u zimskom periodu.


Prirodni materijali

Materijali koji su korišćeni u izgradni etno sela “Stara Planina”:

  • Drvo – najviše korišćen prirodni materijal jer želimo da sve bude autentično
  • Cigla
  • Kamen
Na ovaj način obezbedjujemo potpuno prirodan ambijent kakav zaslužujete.


Dobrodošli u raj za dušu I telo!

360° Panorame Soba

REZERVACIJE na Telefon

064/415-98-70